Novice

Sklep tekmovalne komisije

 

SKLEP VODJE TEKMOVANJA za 12. Kolo asfaltne lige MZKMN MS

Izdajam naslednje sklepe v zvezi s tekmovanjem asfaltne lige:

V skladu s 43. Členom TEKMOVALNEGA PRAVILNIKA se rezultati ekipe KMN KERENČIČEVA, ki jih je ta dosegla v jesenskem delu priznajo, ker je odigrala ves jesenski del.

V spomladanskem delu se tekme s to ekipo ne delegirajo več.

V zvezi s tekmo 12. Kola KMN PANONSKA : KMN SLOVAN razveljavljam prvotno mnenje o ponovnem igranju tekme z dne 24.03.2013, ki je nastalo na podlagi mail sporočila s strani neidentificiranega predstavnika KMN SLOVAN MS. Po preverjanju in prejetem zapisniku iz uradne tekme, ki je bil vložen na organizatorja tekmovanja v predpisanem roku se ekipa KMN SLOVAN ni udeležila tekme, saj ni vložila prijave ekipe pri zapisnikarju oziroma ni zagotovila minimalnega števila igralcev za pričetek tekme . Ker ekipa KMN SLOVAN tudi ni zagotovila sodnika, ki je po 18. členu tekmovalnega pravilnika  edina merodajna oseba za pregled in stanje igrišča ter odločanje o primernosti igrišča za odigravanje tekme in na podlagi potrjenega dejstva, da se je ob istem času 3 km stran odigrala tekma v podobnih razmerah in se sneg ni oprijemal asfalta, ter ni bilo poledenelo igrišče izdajam sklep, da se tekma KMN PANONSKA : KMN SLOVAN registrira z rezultatom 3:0 v korist ekipe KMN PANONSKA.

Zaradi očitno slabega vremena, ki bo letos očitno krojilo prvenstvo izdajam priporočilo, da se za vsako posamezno tekmo v slabem vremenu obe ekipi v medsebojnem dogovoru poskusita dogovoriti o odigranju tekme, saj organizator tekmovanja nima namen nekoga namerno oškodovati.

Travnata liga MZKMN MS

Zaradi slabega vremena se obe tekmi 9. Kroga travnate lige MZKMN MS, ki sta delegirani na 01.04.2013 prestavljata na datum 01.05.2013. Točna ura odigranja tekme se bo določila po dogovoru.

O odigranju tekem 10 . kroga za dne 06./07.04.2013 se na podlagi vremenske napovedi izda sklep dne 03.04.2013.

Vodja tekmovanja:

Darko Vereš l.r.

Kategorija: