Novice

Sklepi disciplinskega sodnika 15.04.2015

ZAPISNIK

2.seje disciplinske komisije z dne 15.04.2015 ob 16.30 uri. Prisotni: Darko Vereš

 

V 10. kolu je asfaltne lige MZKMN MS je disciplinska komisija prejela v obravnavo:

 

KMN LIPOVCI : ŠD PIKO ROPOČA

 Izključitev igralca ŠD PIKO ROPOČA – TADEJ BARANJA reg.št. 2049.

Kapetan moštva TADEJ BARANJA je po dosojenem prekršku za nasprotnika prejel zaradi ugovarjanja in verbalnega kontakta s sodnikom rumeni karton. Pri odhodu z igrišča je  prišlo do fizičnega kontakta ( odrivanje z elementi udarjanja )z  igralcem KMN Lipovci nad katerim je bil storjen prekršek  s strani kaznovanega igralca . Po prejetem rdečem kartonu je ob odhodu z igrišča nadaljeval z grožnjami nad akterji tekme.

Izjava s strani izključenega igralca TADEJ BARANJA ni prispela.

Prekršek po  8a., 9. in 18. In 19. Členu  DP MZKMN MS se Tadeju Baranji reg. št. 2049 izreče  PREPOVED IGRANJA NA TREH ( 3 ) TEKMAH in velja za 11., 12. In 13. KOLO.

KMN BELTINCI : KMN PANONSKA MURSKA SOBOTA

Disciplinska komisija je prejela v obravnavo pritožbo s strani KMN PANONSKA MS glede sojenja sodnika SREČKA HOZJANA.

Disciplinski sodnik je pridobil še izjave s strani drugih akterjev tekme in sodnika samega.

Disciplinska komisija MZKMN MS ugotavlja na podlagi vseh izjav akterjev, da na tekmi ni prišlo do materialnega kršenja pravil nogometne igre, tako da obvelja izid, ki je bil dosežen in zapisan na zapisniku tekme 4 : 3.

Zaradi manjših napak in ne sigurnosti se zgoraj omenjeni sodnik SREČKO HOZJAN ne delegira za sodnika za naslednje 11. Kolo asfaltne lige MZKMN MS – Prekršek po 8b.  in 22. Členu DP MZKMN MS.

 V 14. Kolu Pomurske lige MZKMN MS je disciplinska komisija prejela v obravnavo:

NK DOKLEŽOVJE : ŠDMN BAKOVCI

Ekipa ŠDMN Bakovci je prispela na tekmo le nekaj minut pred pričetkom tekme  in oddala prijavo za tekmo točno ob 10.00 uri, kar je imelo za posledico, da se je tekma pričela z nekaj minutno zamudo    ( 7 minut). Prav tako je ekipa ŠDMN BAKOVCI igrala v nepopolni postavi nekaj minut do dopolnitve s sedmim igralcem.

Moštvo ŠDMN Bakovci ni prišlo pravočasno na tekmo in z nepopolno postavo zaradi delno opravičljivih in objektivnih razlogov.

Prekršek po 8c in 23. Členu DP MZKMN – kazen OPOMIN za ŠDMN BAKOVCI

 

KMN VIDEM GOSTILNA PRI MAJI : RŠD  KAMENCI

Sodnik omenjene tekme IGOR GOMBOC je zapisnik tekme prinesel na dogovorjeno mesto nepravočasno.

Opozarjamo vse sodnike, da je potrebno zapisnike dostaviti v nabiralnik  ali poslati skeniran najkasneje v ponedeljek zvečer po vikend kolu , saj se mora v torek sporočiti rezultate in strelce golov v medije in dati ob morebitnih kršitvah zapisnike v presojo organom MZKMN MS. Le tega ni mogoče narediti brez zapisnika. Če hočemo nekaj narediti na prepoznavnosti lige se moramo držati pravil. Enako velja tudi za sms rezultate, ki se pošljejo sekretarju lige oziroma predsedniku ali  vodji tekmovanja takoj po odigrani tekmi. Opozarjam vse sodnike, da pregledajo zapisnike preden jih podpišejo, če so pravilno izpolnjeni. Na zapisnikih naj bo tudi vidno, kdo je  zapisnikar.

Prekršek po 8b in 22. Členu DP MZKMN MS – kazen OPOMIN za IGOR GOMBOC

 
 
Pravni pouk: Zoper sklepe DK je dovoljena pritožba v roku 8 dni od prejema sklepov z zapisnikom. Pritožbo je treba vložiti pisno in jo taksirati v znesku 33,38 eur, ki ga je potrebno plačati na TRR 03125-1000014167 (SKB BANKA).
 
DISCIPLINSKI SODNIK MZKMN MS : DARKO VEREŠ
Kategorija: