Novice

Tekmovalna komisija sporoča

Na podlagi dogovora se tekma med ŠD TRNJE in KMN VIDEM GOSTILNA PRI MAJI preloži. Termin bo objavljen naknadno. Tekma se odigra 03.09.2015 ob 20:30 uri v Trnju. 

Sklepi tekmovalne komisije za ligo na travi:

 1. Jesenski del tekmovanja se praviloma zaključi s tekmami 11. kroga (7. in 8.11.2015). Preostala dva kroga (12. in 13. krog) se bosta tako odigrala v spomladanskem delu. V kolikor bodo razmere to omogočale pa obstaja tudi možnost, da se 12. oz. 13. krog odigrata že v jesenskem delu. Sklep o tem bo tekmovalna komisija sprejela pred tekmami 11. kroga glede na predvidene vremenske razmere. V kolikor se nasprotniki iz 12. in 13. kroga medsebojno dogovorijo, se lahko tekma 12. ali 13. kroga odigra že med jesenskim delom v terminu, dogovorjenem med obema ekipama in potrjenem s strani vodstva tekmovanja.
 2. Vse morebitne spremembe terminov tekem po dogovoru med ekipama (sprememba dneva ali ure odigravanja tekme, prestavitev tekme…) se morajo OBVEZNO SPOROČITI IN DOGOVORITI z vodstvom tekmovanja (Primož Gjerkiš 031-242-089 oz. Darko Vereš). Zadostuje telefonski klic in potrditev spremembe v razumnem roku pred samo tekmo ali spremembo (1-2 dni), da se lahko o spremembi pravočasno obvesti vse akterje tekme (sodniki..).
 3. Vodstvu tekmovanja oz. na zvezo je potrebno pravočasno ali v najkrajšem možnem času sporočiti tudi vse ostale informacije pomembne za nemoten potek prvenstva (npr: opravičljiva odsotnost več igralcev, morebiten neprihod na tekmo, ugotovljene nepravilnosti med tekmovanjem, nezmožnost odigranja tekme, okvara reflektorjev itd).
 4. Vse klube se poziva, da k organizaciji in izvedbi tekem pristopijo z vso resnostjo, skrbnostjo in v duhu »fair play-a«. Še posebej to velja glede obnašanja vseh akterjev (igralci, trenerji, predstavniki ekip itd.) pred, med in po tekmi.
 5. V skladu s sklepom na Skupščini se morajo tekmovalne takse poravnati najkasneje pred 2. krogom prvenstva. Klub, ki takse do navedenega roka ne bo poravnal, bo kaznovan v skladu s tekmovalnim in disciplinskim pravilnikom.
 6. Vsi prekrški, ki ne izhajajo iz borbe oz. igre (incidenti, namerni prekrški, fizični ali hujši verbalni konflikti itd.) se ne bodo tolerirali in bodo najostreje kaznovani.
 7. Ob morebitnih slabih pogojih za igranje tekem (dež, razmočena igrišča, sneg…) bo tekmovalna komisija še naprej imela posluh za prestavitev tekem oz. celotnega kroga, da se igrišča ne bi po nepotrebnem poškodovala.

Sklepi tekmovalne komisije za ligo na asfaltu:

 1. Vse morebitne spremembe terminov tekem po dogovoru med ekipama (sprememba dneva ali ure odigravanja tekme, prestavitev tekme…) se morajo OBVEZNO SPOROČITI IN DOGOVORITI z vodstvom tekmovanja (Darko Tratnjek 040-522-903 oz. Darko Vereš). Zadostuje telefonski klic in potrditev spremembe v razumnem roku pred samo tekmo ali spremembo (1-2 dni), da se lahko o spremembi pravočasno obvesti vse akterje tekme (sodniki..).
 2. Vodstvu tekmovanja oz. na zvezo je potrebno pravočasno ali v najkrajšem možnem času sporočiti tudi vse ostale informacije pomembne za nemoten potek prvenstva (npr: opravičljiva odsotnost več igralcev, morebiten neprihod na tekmo, ugotovljene nepravilnosti med tekmovanjem, nezmožnost odigranja tekme, okvara reflektorjev itd).
 3. Vse klube se poziva, da k organizaciji in izvedbi tekem pristopijo z vso resnostjo, skrbnostjo in v duhu »fair play-a«. Še posebej to velja glede obnašanja vseh akterjev (igralci, trenerji, predstavniki ekip itd.) pred, med in po tekmi.
 4. V skladu s sklepom na Skupščini se morajo tekmovalne takse poravnati najkasneje pred 2. krogom prvenstva. Klub, ki takse do navedenega roka ne bo poravnal, bo kaznovan v skladu s tekmovalnim in disciplinskim pravilnikom.
 5. Vsi prekrški, ki ne izhajajo iz borbe oz. igre (incidenti, namerni prekrški, fizični ali hujši verbalni konflikti itd.) se ne bodo tolerirali in bodo najostreje kaznovani.
 6. Ob morebitnih slabih pogojih za igranje tekem (dež, razmočena igrišča, sneg…) bo tekmovalna komisija še naprej imela posluh za prestavitev tekem oz. celotnega kroga, da se igrišča ne bi po nepotrebnem poškodovala.

Tekmovalna komisija MZKMN MS