Novice

Tekmovalna komisija 15.09.2015

Tekmovalna komisija sporoča, da se tekma 3.kola Pomurske lige med KLUB MLADIH ODRANCI in ŠD BOBRI DOLNJA BISTRICA po dogovoru obeh klubov odigra v četrtek 17.09.2015 ob 18.00 uri v Odrancih.

Tekmovalna komisija sporoča, da se tekma 4. kroga med ŠDMN Bakovci in RŠD Kamenci prestavi na kasnejši termin zaradi upravičene odsotnosti več igralcev ekipe RŠD Kamenci (igranje za romsko reprezentanco v tujini). Termin prestavljene tekme bo določen naknadno na podlagi dogovora med kluboma oz. po sklepu tekmovalne komisije v kolikor ne bo prišlo do dogovora med kluboma.
 
Prav tako se na kasnejši termin prestavi tekma 5. kroga med KMN Nemčavci in KMN Videm Gostilna pri Maji zaradi upravičene odsotnosti več igralcev ekipe KMN Videm Gostilna pri Maji (igranje za malonogometno reprezentanco Slovenije na Evropskem prvenstvu v malem nogometu za rekreativce). Termin prestavljene tekme bo določen naknadno na podlagi dogovora med kluboma oz. po sklepu tekmovalne komisije v kolikor ne bo prišlo do dogovora med kluboma.
 
Prosimo vse akterje, da navedena sklepa upoštevajo.
Kategorija: