Novice

Tekmovalna komisija 13.11.2015

Tekma 12. kroga med ŠD Bobri D. Bistrica in RŠD Kamenci se prestavi in se odigra naknadno po dogovoru med ekipama. V kolikor do dogovora med ekipama ne bo prišlo, bo nadomestni termin določila tekmovalna komisija.

 

13. KROG

Tekmovalna komisija je na podlagi sklepa na skupščini zveze, sklepa tekmovalne komisije pred začetkom prvenstva (sklep z dne 26.8.2015) ter trenutnih ugodnih vremenskih razmer in vremenske napovedi, sprejela naslednji sklep:

Tekme 13. kroga lige na travi se odigrajo še v jesenskem delu prvenstva, torej 21. in 22.11.2015, kot to izhaja iz razporeda tekmovanja, s to spremembo, da se sobotne tekme odigrajo ob 18:00!

V kolikor se bodo vremenske razmere toliko poslabšale, da tekme ne bi mogle biti odigrane, bo tekmovalna komisija to pravočasno sporočila (najkasneje v četrtek, 19.11.2015)!

Vse klube torej obveščamo in naprošamo, da postopajo tako, kot da bo 13. krog odigran v soboto 21. in nedeljo 22.11.2015! V primeru slabega vremena (dež, sneg, mraz..) pa bo kolo seveda naknadno (najkasneje v četrtek, 19.11.) odpovedano!

 

ZAOSTALE TEKME

Tekmovalna komisija poziva vse klube prestavljenih tekem, da poskušajo zaradi lepega vremena najti medsebojni dogovor in tekme odigrati že sedaj, v jesenskem delu.

V kolikor tekme v tem letu ne bodo odigrane se bodo morale odigrati pred začetkom spomladanskega dela prvenstva.

Prestavljene tekme:

8. krog: ŠD Trnje : NK Teleing Razkrižje

8. krog: ŠRD M.Sobota : KMN Videm gostilna pri Maji

8. krog: KMN Old boys : KMN Nemčavci

10. krog: KMN Čarda : ŠDMN Bakovci

11. krog: KMN Mladih Odranci : NK Teleing Razkrižje

Kategorija: