Novice

Sklepi tekmovalne komisije PL

 

 

Sklepi tekmovalne komisije za ligo na travi:

 1. Vse ekipe prosimo k resnemu pristopu k tekmovanju in      razumevanju natrpanega urnika in odigravanja tekem na praznične dni zaradi      velikega števila ekip in prestavljenih tekem in enega kroga iz jesenskega      dela.
 2. Prestavljena tekma jesenskega dela med KMN Mladih      Odranci in KMN Teleing Razkrižje se mora OBVEZNO odigrati do 9.4.2016 (termin      po dogovoru med ekipama). Ekipi morata termin igranja javiti do 28.3.2016!      V kolikor ekipi termina do navedenega datuma ne javita, bo termin določilo      vodstvo tekmovanja.
 3. Prestavljene       tekme in tekme 13. kroga se morajo (v primeru prestavitve) OBVEZNO      odigrati   do pričetka      spomladanskega dela prvenstva, torej do 9.4.2016!
 4. Ekipe se ponovno opozarja, da redno spremljajo      objave na spletni strani MZKMN MS (www.mzkmn-ms.com).      Vsi sklepi, obvestila, opozorila, prestavitve tekem in ostale pomembne      informacije v zvezi s tekmovanjem so namreč objavljene na navedeni spletni      strani.
 5. Edini klub ki se v letošnjem prvenstvu že dvakrat      neupravičeno ni udeležil tekem je NK BRATONCI. Ekipo NK Bratonci se zato opozarja,      da jim v primeru naslednjega neprihoda na tekmo grozi kazen po      disciplinskem pravilniku oz. izključitev iz tekmovanja.
 6. Vse morebitne spremembe terminov tekem po dogovoru      med ekipama (sprememba dneva ali ure odigravanja tekme, prestavitev      tekme…) se morajo OBVEZNO SPOROČITI IN DOGOVORITI z vodstvom tekmovanja      (Primož Gjerkiš 031-242-089 oz. Darko Vereš). Zadostuje telefonski klic in      potrditev spremembe v razumnem roku pred samo tekmo ali spremembo (1-2      dni), da se lahko o spremembi pravočasno obvesti vse akterje tekme      (sodniki..). Ekipi morata že      sami ob prestavitvi tekme OBVEZNO sporočiti nadomestni termin igranja      zaradi natrpanosti urnika tekmovanja. V nasprotnem primeru se prestavitev      tekme ne bo odobrila!
 7. Vodstvu tekmovanja oz. na zvezo je potrebno      pravočasno ali v najkrajšem možnem času sporočiti vse informacije pomembne      za nemoten potek prvenstva (npr: opravičljiva odsotnost več igralcev, morebiten      neprihod na tekmo, ugotovljene nepravilnosti med tekmovanjem, nezmožnost      odigranja tekme, okvara reflektorjev itd).
 8. Vse klube se poziva, da k organizaciji in izvedbi      tekem pristopijo z vso resnostjo, skrbnostjo in v duhu »fair play-a«. Še      posebej to velja glede obnašanja vseh akterjev (igralci, trenerji,      predstavniki ekip itd.) pred, med in po tekmi.
 9. V skladu s sklepom na Skupščini se morajo      tekmovalne takse za pomladanski del poravnati najkasneje pred 14. krogom      prvenstva, torej do 8.4.2016! Klub, ki takse do navedenega roka ne bo      poravnal, bo kaznovan v skladu s tekmovalnim in disciplinskim pravilnikom.
 10. Vsi prekrški, ki ne izhajajo iz borbe oz. igre      (incidenti, namerni prekrški, fizični ali hujši verbalni konflikti itd.)      se še naprej ne bodo tolerirali in bodo najostreje kaznovani.
 11. Ob morebitnih slabih pogojih za igranje tekem (dež,      razmočena igrišča…) bo tekmovalna komisija še naprej imela posluh za      prestavitev tekem oz. celotnega kroga, da se igrišča ne bi po nepotrebnem      poškodovala.
Kategorija: