Novice

Tekmovalna komisija 21.09.2016

SKLEP TEKMOVALNE KOMISIJE
 
V skladu s 13. členom tekmovalnega pravilnika MZKMN MS in prošnji kluba KMO na skupščini dne 16.8.2016 se tekma 5. kroga med KMN NEMČAVCI in KMN KLUB MLADIH ODRANCI ( KMO) ne delegira zaradi nastopa ekipe KMO na turnirju lige prvakov EMF v malem nogometu konec tega tedna v Mariboru. Naprošamo obe ekipi da se do konca jesenskega dela prvenstva dogovorita za datum odigravanja tekme, v nasprotnem primeru bomo termin določili mi.
 
Pridobili smo informacije, da določeni klubi nočejo prestaviti tekem. Naše mnenje je tako, da je prestavitev mogoča samo ob dogovoru med obema ekipama. Termini tekem so objavljeni že od meseca avgusta. Prejeli pa smo le tri pripombe oziroma prošnje za prestavitve določenih tekem.
Vsak klub pa ima zadosti registriranih igralcev, da lahko odigra tekmo. Pač ne bo nastopil z najboljšo možno ekipo, se bo pa udeležil tekme in odigral. Važno je druženje, saj je liga rekreativna. Opravičen razlog za prestavitev pa so dogodki državnega pomena, klubske prireditve, bolezen večine igralcev, nastopi ki predstavljajo klub in zvezo, smrt člana kluba...
Kategorija: