Novice

Tekmovanje v sezoni 2020/2021

Spoštovani!
 
V sezoni 2020/2021 je prijavljenih 6 klubov ZA POMURSKO LIGO NA TRAVI ( PLT):
 
1. KMN GOMILICA
2. ŠD DOLNJA BISTRICA
3. ŠD TRNJE
4. ŠD METEOR MELINCI
5. KMN TELEING RAZKRIŽJE
6. KLUB MLADIH ODRANCI
 
MOŽNA JE PRIJAVA ŠE EKIPE IZ ASFALTNE LIGE, V KOLIKOR IMA MOŽNOST IGRATI NA TRAVI, SAJ V SEZONI 2020/2021 NE BOMO ORGANIZIRALI ASFALTNE LIGE, SAJ JE PRIJAVLJENIH SAMO 4 EKIPE.
G. ROBERT PROSIM POŠLJI ŠE NA MAILE OSTALIH PRIJAVLJENIH KLUBOV, KATERIH NI NA MOJI MAIL LISTI IN NA SPLETNI STRANI.
 
V SEZONO NISMO SPREJELI EKIPE KAMENCI, SAJ DO SEDAJ KLUB OBLJUBAM NI PORAVNALA NOBENIH OBVEZNOSTI.
EKIPI TEŠANOVCI IN ŠD SOBOTA STA PRESTOPILI K MORAVSKI ZVEZI.
s TEKMOVANJEM BI PRIČELI 20.09.2020. EKIPE JAVITE TERMINE DOMAČIH TEKEM.
IGRALO BI SE 3 - KROŽNI SISTEM. V JESENI 7 KOL, V PRIMERU LEPE JESENU 8-9 KOL IN POTEM SPOMLADI 8 KOL OZIROMA MANJ V KOLIKOR SE BO V JESENI VEČ ODIGRALO. ZADNJI 3 - KROG SE DELEGIRA NAKNADNO PO UVRSTITVI EKIP PO DVEH ZAKLJUČENIH KROGIH.
DO 13.9.2020 SPOROČITE SEZNAM IGRALCEV V EXCELL TABELI NA NASLOV ZVEZE.MOREBITNE NOVE OKREPITVE SE BODO DO TAKRAT REGISTRIRALE. TEKMOVANJE POTEKA V SKLADU S COVID NAVODILI. NA SESTANKU PREDSTAVNIKOV POMURSKIH LIG SMO SE NAČELOMA STRINJALI S TEMI NAVODILI, KI JIH JE IZDELALA RAVENSKA LIGA. V GLAVNEM VODITE EVIDENCE GLEDALCEV IN JIH HRANITE V KOLIKOR SE SLUČAJNO KAJ ZGODI. POSLIKANE SEZNAME POSLATI NA SEDEŽ ZVEZE PO MAILU. NEKAJ RAZKUŽILNIH SREDSTEV. PIJAČA V ENKRATNI EMBALAŽI OZIROMA TVEGANJE V ZVEZI S TEM PREVZAME KLUB ORGANIZATOR. ZA GARDEROBE PO NAVODILIH. SODNIK IN IGRALCI SE PRAVILOMA NE ROKUJEJO, RAZEN KAPETANOV S SODNIKOM.
ŽREB BO IZVEDEN ŠE V TEM TEDNU IN OBJAVLJEN NA SPLETNI STRANI. ODPRLA SE BO TUDI ZA POMURSKO LIGO NA TRAVI POSEBNA FB STRAN, KJER SE BODO OBJAVLJALI REZULTATI TEKOČEGA KOLA.KAVCIJA OSTAJA NESPREMENJENA, ENAKO SODNIŠKE TAKSE.
 UPAM, DA NAM COVID IN NIJZ NE VZAMEJO NOGOMETA.
 
PREDSEDNIK MZKMN MS  DARKO VEREŠ
 
 
 
Kategorija: