Zapisniki

Zapisnik TK in DK 12.10.2017

|

ZAPISNIK TEKMOVALNE KOMISIJE MZKMN MS IN DISCIPLINSKE KOMISIJE MZKMN MS Z DNE 11.10.2017

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA z dne 11.10.2017

PAL LIGA

KMN PANONSKA MS : KMN BANGLADEŠ MS ( 6.KOLO)

SKLEP DK 5/2018 : Igralec KMN BANGLADEŠ DENIS KEŽMAH reg. št. 55370 je bil izključen v 20. minuti zaradi namerne igre z roke in preprečitve čiste priložnosti za zadetek. Kaznuje se s prepovedjo igranja na (1) eni tekmi po 8. a) členu 2). točka in 18.členu DP. Kazen velja za 7. kolo. Ponovno je lahko igralec vključen v kader v 8. kolu.

Sklepi TK z dne 11.10.2017

Sklep TK 2:

Tekma 6. kroga Pomurske lige na travi med ekipama ŠD MORAVSKE TOPLICE : KMN BAKOVCI ni bila odigrana, saj gostje ob navedeni uri 17.15 niso prišli na kraj odigravanja tekme. Vodstvo gostov je mislilo, da bo tekma ob 18.00 uri saj niso spremljali uradne internetne strani in objavo delegiranja tekme na naslovnici. Po navedbah domačina in sodnika tekme gostov iz Bakovec ni bilo na prizorišče do 17.55 ure. Tekma se zaradi mraka ni mogla odigrati ob navedeni uri.

Sklep skupščine klubov pomurske lige na travi je bil, da se jim omogoči igranje domačih tekem ob sobotah glede na primerno vidljivost in gibanje sončnega zahoda. Tako se v jesenskem delu ura pomika navzgor.

Po pravilniku je organizator tekmovanja dolžan vsaj tri dni pred tekmo objaviti spremembe.Ta zadeva je bila urejena pravočasno. Škodo sta imela oba kluba. Moravci s pripravo igrišča, Bakovci pa s prevoznimi stroški.

Tekmovalna komisija tako na podlagi dejstev ugotavlja, da KMN BAkovcI ni prišla na kraj odigravanja tekme pravočasno. Tekma se registrira s 3:0 za domačina ( ŠD MORAVSKE TOPLICE). Kmn BAKOVCI SE OPOMNI v skladu s pravilnikom.

Vse ekipe obveščamo, da si vsaj zadnji dan vzamete čas in pregledate datume odigravanja tekme,

Vse ekipe obveščamo, da si vsaj zadnji dan vzamete čas in pregledate datume odigravanja tekme,

Disciplinski sodnik:

DARKO VEREŠ l.r.

Disciplinski sodnik: DARKO VEREŠ

Pravni pouk: Zoper sklepe DK je dovoljena pritožba v roku 8. dni od prejema sklepov z zapisnikom. Pritožbo je treba vložiti pisno in jo taksirati v znesku 33,38 EUR, ki ga je potrebno plačati na TRR 03125-1000014167 (SKB BANKA).

Kategorija: