Zapisniki

Zapisnik TK in DK 25.10.2017

|

ZAPISNIK TEKMOVALNE KOMISIJE MZKMN MS IN DISCIPLINSKE KOMISIJE MZKMN MS Z DNE 25.10.2017

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA z dne 25.10.2017

PAL LIGA

NI BILO NEPRAVILNOSTI.

POMURSKA LIGA NA TRAVI

8.KOLO

SKLEP DK 6/2018:

ŠD BOBRI DOLNJA BISTRICA: KMN KLUB MLADIH ODRANCI

  1. Igralec ŠD DOLNJA BISTRICA g. ANDREJ VUČKO ( reg.št. 2479) se zaradi nasilnega prekrška udarjanja z glavo v igri brez žoge kaznuje se s prepovedjo igranja na (4) štirih tekmah po 8. a) členu 2).točka in 9. členu in 18.členu DP. Izrek kazni je v skladu z disciplinskimi kriteriji NZS, ki so osnova za kaznovanje.

Pri izreku kazni se upošteva olajševalna okoliščina po 6. členu DP in sicer da je dejanje po mišljenju sodnika nepremišljena, spontana... reakcija igralca na nešporten prekršek, ki ga je pred tem nad njegovim soigralcem napravil nasprotnik.   Pri izreku kazni se je upoštevala izjava sodnika, saj igralec v predvidenem roku 48 ur po končani tekmi ni posredoval svoje izjave.

 

Skupna kazen za igralca ŠD DOLNJA BISTRICA ANDREJ VUČKO ( reg.št. 2479) je tako 3 ( tri) tekme.

Kazen velja od 9. kola naprej in velja tudi za morebitne neodigrane tekme v tekočem tekmovanju.

SKLEP DK 7/2018:

 

  1. Igralec KMN KLUB MLADIH ODRANCI g. RADUHA DANIJEL ( reg.št. 2186) se zaradi nasilnega prekrška uporaba prekomerne sile z odrivanjem v igri brez žoge kaznuje se s prepovedjo igranja na (3) treh tekmah po 8. a) členu 2).točka in 9. členu in 18.členu DP. Izrek kazni je v skladu z disciplinskimi kriteriji NZS, ki so osnova za kaznovanje.

Pri izreku kazni se upošteva olajševalna okoliščina po 6. členu DP in sicer da je dejanje po mišljenju sodnika nepremišljena, spontana... reakcija igralca na nešporten prekršek, ki ga je pred tem nad njegovim soigralcem napravil nasprotnik.   .   Pri izreku kazni se je upoštevala izjava sodnika, saj igralec v predvidenem roku 48 ur po končani tekmi ni posredoval svoje izjave.

Skupna kazen za igralca KMN KLUB MLADIH ODRANCI DANIJEL RADUHA ( reg.št. 2186) je tako 2 ( dve) tekmi.

Kazen velja od 9. kola naprej in velja tudi za morebitne neodigrane tekme v tekočem tekmovanju.

Sklepi TK z dne 25.10.2017

Sklep TK 3/2018:

Tekmovalna komisija je prijela pritožbo glede odigravanje tekme 6. kola med ŠD MORAVSKE TOPLICE: KMN BAKOVCI in tudi denarni zahtevek za nastale prevozne stroške.

Pritožba se zavrne kot neutemeljena, saj je prišla prepozno. Rok za pritožbo v zvezi z odigravanjem tekme je 48 ur po terminu tekme.

Tako ostane v veljavi sklep TK- 2 z dne 11.10.2017 in sicer se tekma registrira s 3:0 za ŠD MORAVSKE TOPLICE.

Še enkrat se opozarja klube, da se delegiranje za tekoče kolo lahko spremeni zaradi upravičenih razlogov, kar so vremenske razmere ….

Iz tega razloga ponovno apeliramo na klube, da si delegiranje za tekoče kolo pogledajo vsaj dan pred tekmo.

Sklep TK 4/2018:

Naprošamo oziroma apeliramo na klube PAL lige, da odigrajo še zaostale tekme takoj v naslednjem prazničnem tednu, da se prvenstvo ( jesenski del) ne bo odlagalo do pomladi.

V kolikor ne bo dogovora do 31.10.2017 bo tekmovalna komisija sama določila datum odigravanja tekme.

Vodja TK Pomurske lige na travi:

DARKO VEREŠ l.r.

Disciplinski sodnik MZKMN MS:

DARKO VEREŠ l.r.

 

 

 

Pravni pouk: Zoper sklepe DK je dovoljena pritožba v roku 8. dni od prejema sklepov z zapisnikom. Pritožbo je treba vložiti pisno in jo taksirati v znesku 33,38 EUR, ki ga je potrebno plačati na TRR 03125-1000014167 (SKB BANKA).

Kategorija: