Zapisniki

Zapisnik TK in DK 10.05.2018

|

Zapisnik TK in DK 10.05.2018

ZAPISNIK TEKMOVALNE KOMISIJE MZKMN MS IN DISCIPLINSKE KOMISIJE MZKMN MS Z DNE 10.05.2018

SKLEPI TEKMOVALNE IN DISCIPLINSKE KOMISIJE z dne 10.05.2018 – dopolnitev sklepa


PAL LIGA :

KMN BELTINCI : KMN BANGLADEŠ

SKLEP DK 21/2018 : Igralec KMN BANGLADEŠ KAVAŠ SAŠO reg.št. 2836 vpisan v zapisnik tekme pod številko 10 je vstopil v 10. minuti na nedovoljen način na igrišče ( nahajal se je izven ograjenega dela igrišča) in se vključil v nešportno konfrontacijo med igralci obeh ekip. Po prejetem rdečem kartonu je nadaljeval z žalitvami in vulgarnimi besedami proti uradni osebi zveze. Enako tudi po odhodu iz igrišča. V drugem polčasu ( 35. minuta) je ponovno vstopil v ograjen del igrišča in nadaljeval z žalitvami proti uradni osebi zveze.

Igralec KMN BANGLADEŠ KAVAŠ SAŠO reg.št. 2836 je do dokončne odločitve disciplinskega sodnika v SUSPENZU po 32. členu disciplinskega pravilnika in nima pravice nastopa in ne delovanja kot uradna oseba kluba. V roku 48 ur od objave zapisnika na internetni strani lahko igralec pisno po mailu predstavi svojo izjavo o zgoraj omenjenih nepravilnostih.

V roku 48 ur od objave zapisnika lahko podata izjavo tudi kluba KMN BANGLADEŠ ( konfrontacija igralcev in nedovoljen vstop na igrišče ) in KMN BELTINCI ( zagotavljanje varnosti v ograjenem delu in izven igrišča) .

Prispela je izjava s strani g. Kavaš Sašo v kateri obžaluje dejanja naperjena proti sodniku tekme.

V skladu s splošnimi navodili NZS – disciplinska politika vodenja lig in našim disciplinskim pravilnikom MZKMN MS se igralcu g. Kavaš Sašo po 8. čl. a) 2. alineja , 9.členu in 18. členu DP MZKMN MS zaradi žalitev in vulgarnih besed napram sodniku po izključitvi dosodi 3 tekme prepovedi; za dvakratni nedovoljen vstop na igrišče in sodelovanje v konfrontaciji pa 1 tekma prepovedi. Skupna kazen 4 tekme. Upoštevajoč olajševalne okoliščine po 6. členu DP MZKMN MS se izreče navedenemu igralcu enotna kazen 3 ( tri ) tekme prepovedi. Velja za tekoča kola v sezoni 2017/2018 v katerih aktivno nastopa KMN Bangladeš.

Sklep DK 22/2018:

Zaradi malomarne organizacije tekme ( zagotavljanje varnosti v ograjenem prostoru) med tekmo se po 8.členu c) 1. alineja in 23.členu DP MZKMN MS podeli ekipi KMN BELTINCI OPOMIN.

Vodja TK Pomurske lige na travi:
DARKO VEREŠ l.r.

Kategorija: