Zapisniki

Zapisnik TK in DK 10.06.2018

|

Zapisnik TK in DK 10.06.2018

ZAPISNIK TEKMOVALNE KOMISIJE MZKMN MS IN DISCIPLINSKE KOMISIJE MZKMN MS Z DNE 10.06.2018

SKLEPI TEKMOVALNE IN DISCIPLINSKE KOMISIJE z dne 10.06.2018


PAL LIGA :       1. MESTO – ŠD LORDI IVANJKOVCI

                        2. MESTO – KMN BELTINCI

                         3. MESTO – ŠD KRIM MALA NEDELJA

STRELEC LIGE: KEVIN BELŠAK – ŠDKMN – 24 ZADETKOV

NAGRADA FAIR PLAY – ŠD LORDI IVANJKOVCI

Nagrade za prvenstvo ( pokali in medalje) podeljene na prireditvi v Ivanjkovcih.

ZELKOV ZAKLJUČNI TURNIR

SKLEP DK 24/2018:

Nekaj ur pred zaključnim turnirjem je udeležbo na turnirju v Ivanjkovcih odpovedala ekipa KMN MURA KROG zaradi premajhnega števila igralcev. V skladu z disciplinskim pravilnikom 8. člen e) se izreče denarna kazen upoštevajoč 6. člen DP MZKMN MS ( olajševalne okoliščine) v vrednosti 100,00 evrov.

SKLEP DK 25/2018:

Vseh tekem na turnirju ni odigrala ekipa ŠD KRIM MALA NEDELJA po predhodnem obvestilu na licu mesta odigravanja turnirja zaradi premajhnega števila igralcev med samim turnirjem. V skladu z disciplinskim pravilnikom 8. člen f), upoštevajoč olajševalne okoliščine po 6. členu DP MZKMN MS se izreče ekipi po 8.členu c) 1). OPOMIN.

TEKMOVALNA KOMISIJA:

PLT TRAVA:   1. MESTO – ŠD TRNJE

                        2. MESTO – ŠD BOBRI DOLNJA BISTRICA

                        3. MESTO – KMN TEŠANOVCI

STRELEC LIGE: ANDREJ ŽUGELJ – ŠDDB – 37 ZADETKOV

NAGRADA FAIR PLAY – KMN TELEING RAZKRIŽJE

Nagrade za prvenstvo ( pokali in medalje) podeljene vsem ekipam na zadnji domači tekmi.

SKLEPI TEKMOVALNE KOMISIJE:

Nista bili odigrani dve tekmi zadnjega 22. kola in sicer:

KMN TELEING RAZKRIŽJE: ŠRD SOBOTA . Tekmo je nekaj ur pred pričetkom ( 3 ure) odpovedala ekipa ŠRD SOBOTA. Tekma se registrira z rezultatom 3:0 za domačina, torej KMN TELEING RAZKRIŽJE.

KLUB MLADIH ODRANCI: KMN BAKOVCI. Tekmo je odpovedala ekipa KMN BAKOVCI pravočasno nekaj dni pred samim odigravanjem. Tekma se registrira z rezultatom 3:0 za ekipo KLUB MLADIH ODRANCI.

SKLEP DK 26/2018:

Ekipi Sobote se zaradi nepravočasne odpovedi tekme izreče kazen v skladu z 8.c) 6) podčlen. 12. člen, 23. člen in upoštevajoč olajševalne okoliščine po 6. členu izreče denarna kazen 30 evrov. Del kazni se nameni KMN TELEING RAZKRIŽJE zaradi priprave igrišča. Sodniški stroški niso nastali, saj smo sodnika še pravočasno odjavili. V tekmovanju FAIR PLAY se prišteje 15 dodatnih točk.

SKLEP DK 27/2018:

Ekipa KMN BAKOVCI se zaradi ne fair play poteze izreče kazen v skladu z 8.c) 1. podčlen ZADNJI OPOMIN. V tekmovanju FAIR PLAY se prišteje dodatnih 15 točk. Ekipi KMN BAKOVCI se naroča, da pred prijavo ekipe za naslednjo sezono uredi vse pravno formalne zadeve v zvezi z društvom in za tekmovanje prijavi zadostno število igralcev za nemoten potek sezone.

SKLEP TK:

Vse ekipe obstoječe in novo prijavljene vabimo, da se za naslednjo sezono čim prej prijavijo. Opozarjamo vse klube, da je pred prijavo potrebno poravnati vse zaostale obveznosti do MZKMN MS. Podatki o dolgih so pri sekretarju lige g. Robertu Šoošu.

Vodja TK Pomurske lige na travi:
DARKO VEREŠ l.r.
Disciplinski sodnik MZKMN MS:
DARKO VEREŠ l.r.

Pravni pouk: Zoper sklepe DK je dovoljena pritožba v roku 8. dni od prejema sklepov z zapisnikom. Pritožbo je treba vložiti pisno in jo taksirati v znesku 33,38 EUR, ki ga je potrebno plačati na TRR 03125-1000014167 (SKB BANKA).

Kategorija: