Zapisniki

Zapisnik TK in DK 16.10.2019

|

Zapisnik 3. seje tekmovalne in disciplinske komisije z dne 16.10.2019

 

6. kolo liga PLT

 

ŠRD SOBOTA : KMN ELBO GOMILICA

 

Tekma ni bila odigrana, saj je ekipa ŠRD SOBOTA javila, da ne more odigrati tekme. Ker se je ekipa ŠRD prepozno začela dogovarjati o morebitni prestavitvi termina tekme je delegiranje tekme zadnji dan v soboto dne 12.10.2019 odpadlo. Ker se ekipa KMN ELBO GOMILICA ne strinja s kasnejšim terminom odigravanja in je pisno naslovila na tekmovalno komisijo nestrinjanje s kasnejšim datumom se tekma registrira s 3 : 0 v korist ekipe KMN ELBO GOMILICA. Stroški v zvezi z organizacijo tekme niso nastali.

 

Sklep TK:

V izogib odpovedim v zadnjih trenutkih tekmovalna komisija naroča, da se ekipe najkasneje do delegiranja tekem v sredo zvečer za tekoče kolo zmenijo in potrdijo telefonsko ( SMS) ali po mailu medsebojni dogovor. Kasnejše predelegiranje je možno samo v nujnih primerih s soglasjem obeh ekip.

 

 

SKLEP DK 3/2019-2020 :

 

Ekipa ŠRD SOBOTA se po 8. členu d) 1.točka izreče kazen za prvi neopravičen neprihod na tekmo v vrednosti 50,04 €.

Upoštevajoč še točke pravilnika 23. in 24. ter predvsem olajševalne okoliščine 6.člen pravilnika izreče po 8. členu c) 1. alineja kazen OPOMIN brez spremljajoče denarne kazni za prvi PREKRŠEK. Ob ponovljenem prekršku se olajševalna okoliščina ukine in se plača celotna kazen.

 

Disciplinski sodnik: Darko Vereš

Kategorija: